Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / aktív

szerkesztés

Olyan hajókkal lesz tele Balatonkenese, amilyeneket még nem láttál

Szerzők

  • We Love Balaton

2015. 09. 02. 12:42

Hajókiállítás várja majd Kenesén a látogatókat vízen és szárazföldön. A kiállítóhelyek már elfogytak.

Szeptember 4-6. között már huszadik alkalommal rendezik meg a legnagyobb hazai vízi kiállításként számon tartott eseményt a Kenese Marina-Port kikötőben. Minden ősszel itt mutatják be az újdonságokat, mi került vízre a szezonban, a kiegészítőket, ruházatot kínálók pedig általában ezzel az eseménnyel indítják el őszi akcióikat. 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Idén a Balatoni hajókiállításon láthatjuk először az Aqwia Kft által gyártott Wia elektromos hajók legújabb nemzedékének darabjait, köztük egy 42 lábas luxus elektromos jachtot, de vitorlás fronton is lesz premier. Csodájára járhatunk a nemrég vízre került Lagoon 39 lábas katamaránnak, melyet a Yacht Club 24 mutat be, és bár a szárazföldi premier év elején már megvolt, itthon, vízen most mutatkozik be először az X-Yachts új 33 lábas modellje is. Ezenkívül jön a Bravo Boats, a Stickl Yachts, a Pferschy Boat, de Jeanneau és a Ranieri motorosok is.

A kenesei kikötőben találjátok majd a vízimentők RUPERT névre hallgató mentőhajóját is, amellyel baj esetén mindenkinél gyorsabban jutnak el TIhanyból a Balaton bármely pontjára.

További információ ITT.

Forrás: balaton.vehir.hu

Hasonló tartalmak

Admin mode