Logikus menetrend kereső, a következő komp indulása előtti visszaszámláló és új szlogenek.

Már a nyári szezon előtt írtunk arról, hogy a BAHART új vezetése jelentősen akar változtatni a hajózási társaság működésén. Ennek legújabb példája a Balatoni Hajózási Zrt. weboldala, amely új design mellett négy új funkciót is kapott. Ennek köszönhetően pedig tényleg sokkal szakszerűbben tájékoztat, mint korábban. Ezek az újítások:

  • Menetrend kereső: "A hamarosan térképes alkalmazással is kibővülő keresővel ki lehet listázni adott kikötőből induló menetrendi járatok mellett az összes egyéb hajózási lehetőséget is, például a sétahajókat vagy a gyorshajókat . [...] Lényeges újítás, hogy amennyiben adott napon a keresett hajózási lehetőség nem áll rendelkezésre, akkor a rendszer jelzi, hogy legközelebb mikor (melyik napon) vehető igénybe".
  • Kompindulás-visszaszámláló és kompkereső modul: "A honlap kezdőoldala folyamatosan mutatja adott napra vonatkozóan a következő kompok indulási időpontját egy interaktív visszaszámláló segítségével. Természetesen van mód bármely napra keresést is futtatni, hogy megtudjuk, mikor tudunk komppal átkelni".
  • Bérelhető és túrázásra igénybe vehető vitorláshelyek: "A BAHART számára fontos célcsoportot jelentenek a vitorlázók. A Társaság üzemelteti a Balaton legnagyobb vitorláskikötő-láncát, mely 11 kikötőből áll. Az új honlap minden kikötőt bemutat és térképen [is] megjeleníti azokat a vitorláshelyeket rövid leíró adatokkal is, melyeket a vitorlázók kibérelhetnek, vagy éppen túrázások alkalmával időszakosan igénybe vehetnek."
  • Ajánlatkérő modul rendezvényekhez: "A honlap képi megjelenése és információi bemutatják, hogy a BAHART hajói milyen különleges helyszínt tudnak biztosítani a különleges alkalmakra."