Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Aktív

Ma nyit a Balaton első műjégpályája!

Balatonlellén próbálhatjuk ki az első tóparti pályát!

Itt az ideje, hogy előszedjük a szekrény mélyéről a korcsolyákat, ugyanis november 25-én délelőtt 10 órakor megnyit a Balaton első tóparti műjégpályája! A lellei BL YachtClub hétköznap délelőtt 10 és este 8 között, hétvégén pedig délelőtt 10 órától este 10 óráig várja a vendégeket korcsolya kölcsönzővel és élezővel, oktatóval, finom falatokkal és mindenféle jópofa akcióval.

A nyitás napján például az első 25 vendég ingyen használhatja a pályát, Mikuláskor az első 25, Mikulás sapkában érkezőnek nem kell kifizetnie a jegyét, február 11-én pedig az első 25 jelmezben érkezőt ajándékozzák meg ugyanezzel a lehetőséggel – ez az utolsó program még változhat, érdemes követni a Facebook-oldalukat.

A korcsolyázás utáni farkaséhséget is azon nyomban orvosolni tudjuk itt: vagy a pálya mellett készített füstölt csülkös, hagymalekváros vagy mozarellás melegszendvicsekkel vagy a BL Yacht Club éttermében, ahol a következő három hétvégén vászolyi sajtból és balatonfenyvesi angus marhából készített finomságokat lehet kóstolni.

Hétköznap a belépő 500 Ft, hétvégén 1000 Ft, de lehetőség van kedvezményes családi és kombinált jegy vásárlására, sőt, kizárólagos pályabérlésre is, ami óránként 10 000 Ft-ba kerül. Ha valaki nem tud korizni, azt szombat és vasárnap délutánonként megtanítják. A pálya befogadóképessége korlátozott, ha épp nincs adásszünet, itt csekkolhatjuk, hogy mennyien vannak éppen.

Hasonló tartalmak

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, és szívesen felfedeznének valami újat, és persze azoknak, akik nyeregbe pattannának az enyhe télvégi napokon.

Aktív

Variációk balatoni randizásra – Valentin-nap a tónál

Egy tartalmas balatoni nappal, hétvégével február közepén sem lőhettek mellé. Adunk néhány tippet, hova menjetek randizni a tó körül!

Neked ajánlott

A