Augusztus 25-én indul a nyár második MOL Nagyon Balaton kompkoncertje, fedélzetén az Alma együttessel, egy bűvésszel és rengeteg vidám gyerkőccel. Összeszedtük nektek a legfontosabb információkat.

A Balaton közepén programokat szervezni önmagában is elég egyedi elképzelés, de a MOL Nagyon Balaton csapata idén még egyet csavart a lassan hagyománnyá váló kompkoncerteken. Hogy pontosabbak legyünk, egy újabb célcsoportot próbálnak megszólítani: augusztus 25-én pénteken ugyanis a kisgyerekes családokat várják a Kossuth komp fedélzetére. 

A koncepció majdnem ugyanaz, mint a korábbiakban, de brit hip-hop helyett az Alma együttes muzsikáját verik majd vissza a hullámok, és a hajó felszereltségét is igyekeznek a családok igényeihez igazítani. Hogy semmi ne zavarja az utasok kényelmét, a frissen felújított komp fedélzetét extra mosdókkal, ülőhelyekkel és árnyékolókkal szerelték fel. (Utóbbira még nem volt példa, hiszen az eddigi koncerteket éjjel tartották.)

A családi kompra bármelyik parton felszállhattok, a szántódi révben 9 és 9:30 között, a tihanyi révben 9:30 és 10 óra között. A programok 10:30-kor kezdődnek Varázs Tamás bűvész-előadásával, 11:30-től pedig az Alma együttes táncoltatja meg a kicsiket. Közben a kézműves asztaloknál horgászbotot és legyezőt készíthetnek, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park játszóházában levendulás zsákot varrhatnak, de Füred kapitánnyal is találkozhatnak, aki activity-vel és óriás kirakóval várja a gyerekeket. Akik játék közben megéheznek, a büfében vásárolhatnak tízórait, vagy az otthonról hozott harapnivalót is elfogyaszthatják a hajón.

Egy főre szóló jegyeket 2450 forintért, családi jegyeket 4 fő részére 7450 forintért vásárolhattok: online ITT, személyesen pedig Budapesten, az Akvárium Klub jegypénztárában. További információkat az esemény oldalán találtok.