Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szponzorált / aktív

szerkesztés

Honnan nézd a tűzijátékot? - például a Balaton közepéről

Szerzők

  • sponsored WLB

2017. 08. 16. 17:32

Idén augusztus 20-a vasárnapra esik, vagyis plusz szabadnap nem, ellenben látványos tűzijáték biztosan jár hozzá. Ha valaki az ünnepi hétvégét a Balaton partján tölti, a látványhoz a tó is sokat hozzá fog tenni. Ha ezt még tovább fokoznánk, vízre is szállhatunk, a Mastercard és a BAHART például első körben 19-én, majd 20-án, összesen 11 balatoni település kikötőjéből indít tűzijáték-néző hajókat. Ezek pezsgővel, zenével, vagy épp 2 órás bulival lesznek extrázva.

Mindig van egy jó ok arra, hogy leutazzunk a Balatonra, a következő hétvégén például - augusztus 20-a lévén - ünnepi programok fognak plusz programlehetőségeket kínálni az örök kedvenc fürdőzés és kirándulás mellé. Nyilván ebbe a tűzijáték is beletartozik, amikből már 19-én is röppen majd már az égbe. Azt, hogy ezeket honnan nézzük, érdemes előre kigondolni, mert néhol egészen izgalmas körítésbe is belefuthatunk.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Ilyenek a Mastercard és BAHART közös tűzijáték-néző hajói, amik szombat és vasárnap este is elindulnak a Balaton közepe felé, 11 település kikötőjéből. Ezek között lesz komp, nosztalgiahajó, vitorlás és sima hajó is, ami pedig a programot illeti, az egyórás úttól kezdve a kétórás bulihajón át többféle variáció közül választhatunk.

Hogy pontosan mik a lehetőségek, ITT láthatjátok.

Fotó: BAHART

Minden úthoz társul majd pezsgő és zene, jegyeket a BAHART pénztáraiban válthattok, szombaton és vasárnap. A felnőtt jegyek 2200 Ft-tól indulnak, de ha Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával fizettek, 10% kedvezményt kaptok. Mellé egy 10%-os kupon is jár, amit a hajók fedélzeti büféjében válthattok be. 

Hasonló tartalmak

Admin mode