Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / látnivalók & kultúra

szerkesztés

A Fran Palermo, SENA és Barabás Lőrinc is fellép idén Badacsonyban

Szerzők

  • We Love Balaton

2018. 04. 24. 13:34

Kihirdették a Kultkikötő és a frissTerasz közös programjait, így idén már biztos, hogy több koncerttel is belefuthatunk Badacsonyban a nyáron.

A déli partról már jól ismert Kultkikötő programjai idén először egy badacsonyi állomáson, a frissTeraszon is helyet kapnak. A július 4-től augusztus 18-ig tartó szezonban többek között a Barabás Lőrinc Quartet jazz-rock beütésű négyese, a Fran Palermo, az ország egyik kedvenc koncertezenekara, és a ghánai származású, az Irie Maffiából jól ismert magyar énekesnő, SENA is fellép a frissTearaszon.

A Laposa családhoz tartozó frissTeraszon nyugágyak között élvezhetjük a hamisíthatatlan balatoni hangulatot, a heti két esemény mellé pedig a badacsonyi borok sem hiányozhatnak.

A Fran Palermo augusztus 8-án, SENA augusztus 18-án, Barabás Lőricék pedig augusztus 11-én lépnek majd fel. Továbbá színpadra áll Badacsonyban Jónás Vera (július 12.), a NAZA, Mező Misi és Szűcs Krisztián zenekara (július 8.) és Bérczesi Robi (augusztus 1.) is.

A részletes program a Facebookon olvasható. A jegyek korlátozott számban elérhetőek, elővételesen megvásárolhatóak a Kultkikötőnél és a frissTeraszon is.

A Kultkikötő 2005 óta működik, először a balatonfölvári szabadtéri színpadon, később Balatonbogláron és Balatonfenyvesen jelentek meg. A Balatonhoz csábították már korábban a Katona József társulatát és a Dumaszínházat is, 2011 óta pedig saját produkciókat is szerepeltetnek. Idén nyáron több mint 200 programot - zenés és prózai színházi előadásokkat, koncerteket, családi programokat, filmvetítéseket, kiállításokat és borkóstolókat - rendeznek a Balaton partján.

Hasonló tartalmak

Admin mode