Zalacsányban minden adott egy emlékezetes fesztiválhoz - szép környezet, nemzetközileg is jegyzett előadó, népszerű hazai művészek. Május 24. és 26. között második alkalommal rendezik meg az Örvényeshegy Pikniket. Nyitónapon az európai soulmuzsika olasz csillaga, Mario Biondi énekel.

A zalai dombok között rejtőző Zalacsány örvényeshegyi településrészén először tavaly rendeztek összművészeti fesztivált - nagy sikerrel, mely legalább annyira szólt a fantasztikusan szép környezetnek, mint a jól összerakott programnak. Az Örvényeshegy Piknik szervezői nemcsak az irodalomra helyezték a hangsúlyt, de jó ízléssel szelektált könnyűzenei felhozatallal jelentkeztek.

Az első hírek szerint idén, május 24. és 26. között hasonlóan izgalmas rendezvényre számíthatunk, ahol ugyanúgy lesz húzónév, sztárfellépő, mint tavaly (Al Di Meola). A 2006-os This is what you are című slágerével berobbant, zenéjében a soul, a blues, az R&B és a jazz elemeit ügyesen mixelő, hórihorgas Mario Biondi - akit egyesek Barry White-tal vagy éppen Isaac Hayesszel emlegetnek egy lapon - 2017-ben a paloznaki Jazzpikniken már zenélt, 2019-ben, május 24-én a Keszthelytől nagyjából 20 percnyi autóútra lévő Zalacsányban énekel majd.