Nyakunkon vannak az ünnepek, ideje tehát szép lassan döntést hozni az ajándék ötletek ügyében is. Ebben a bejegyzésben célirányosan a férfiaknak szánt meglepetések kapcsán igyekszünk némi segítséget nyújtani.

Merthogy nem lehet minden egyes évben ugyanazt a márkás italt, jól kinéző inget vagy pulóvert a fa alá csempészni. Olvasd végig a tipp gyűjteményünket, mert segítünk neked idén karácsonykor valóban örömteli meglepetésben részesíteni a hozzád közel álló férfi ismerősöket.

Borotválkozó szett Maca Root és Aloe készítményekkel

A borotválkozás rendszeresen szükségszerűvé váló tevékenységének az irritációtól mentes kivitelezése bizony sok férfi számára okoz fejtörést. Pontosan ezért fog majd kifejezetten örülni a hozzád közel álló, ha egy minőségi termékeket magában foglaló kollekcióval leped meg karácsonykor a The Body Shop jóvoltából. Az ajándékdoboz fontos kellékének számít majd a Maca Root és Aloe bőrpuhító borotválkozó krém, amelyhez pluszban egy puha pamacs és egy zsebkendő jár majd. A használatnak köszönhetően simává, illetve bársonyosan puhává válik majd az arcbőr.

Jutazsák kendermagolajos testápolókkal

A téli hideg időszakban a kiszáradó bőrfelület miatt fellépő kellemetlenségek sokszor nemcsak a hölgyeket érintik. A férfiaknak is meggyűlik a bajuk a száraz bőr problémájával, ezért is jelent nagyszerű meglepetést egy, a megoldással kapcsolatos ajándék. Mégpedig egy kendermagolajos testápolókat tartalmazó jutazsák formájában, amely képes megadni a szükséges hidratálást és gondoskodást.

Neszesszer, benne nagyszerű termékekkel a reggeli készülődéshez

A hétköznapokon az ébresztőóra csörgésétől hangos reggelek bizony a harcedzett férfiak kitartását és éberségét is próbára teszik. Hogy mivel tudnád gyorsabban formába hozni életed párját? Idén karácsonykor lepd meg őt energizáló készítményekkel. Ha kételkedést tapasztalnál rajta, nyugtasd meg azzal a triviális igazsággal, hogy nemcsak a nők kiváltsága ezeket a kozmetikumokat alkalmazni. Miután néhány napig használni fogja a Guarana és kávé esszenciával rendelkező arctisztító és hidratáló arckrémet, hálálkodva köszöni meg majd a páratlan figyelmességed.

Egy komplett szett a szakáll gondosan kivitelezett ápolásához