Ha egy fontos születésnapra keresel egy meglehetősen egyedi ajándékot, akkor neked szól a mai cikkünk. A Szülinapi Újság, ahogy a neve is mutatja, egy ilyen lehetőség, amihez még csak hasonlót sem fog más kitalálni. Légy te a szülinap sztárja!

Ismerjük meg pontosan az újságot!

A Szülinapi Újság egy igazán rendkívüli meglepetés, ami egy napilap formájába öntött történelem. Ez a nyomdatermék az ünnepelt születésnapján kiadott újságok legfontosabb híreit foglalja magába, amihez a digitalizált napilapok különböző oldalai kerülnek összevágásra. Ezekből készül el egy A/3-as méretű replika, amit sárgás árnyalatú papírra nyomnak, hogy igazán régies hatást keltsen.

Ez az ajándék attól lesz igazán személyes, hogy egy címoldali cikk átszerkesztésre kerül úgy, hogy azzal üdvözöljék az ünnepeltet, megszületése alkalmából! Mivel az újság a címlapon hozza le a születés szenzációját, így sehogy sem kerülheti el az ünnepelt figyelmét.

Erről gondoskodik a személyes, csecsemőkori fénykép is, ami illusztrációként kerül a cikk alá. Persze ha ez kimarad, az sem nagy tragédia, hiszen akkor egy kedves, korabeli grafikát választhatsz a cikk alá.

Az újság általában több napilapból épül fel, amik az adott dátumon kerültek kiadásra, de más-más híreket dolgoznak fel. Hogy milyen újságokra gondolunk? Például a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó, stb.

Az is lehetséges, hogy több személyes cikk kerüljön az újságba, de azt tudnod kell, hogy ilyenkor a cikkek megírásának feladata rád hárul.

Amennyiben további részletek érdekelnek a termékkel kapcsolatban, a cég honlapján választ kaphatsz minden kérdésedre!

Hogyan tudsz rendelni?

Maga a megrendelés pofonegyszerű, hiszen csak be kell írni az ünnepelt nevét és születési dátumát, valamint ha tudod, akkor a születés helyét és akár annak az adatait is. Ezután kell feltölteni a választott képet és megírni az üdvözlő szöveget, amihez többféle sablon közül válogathatsz. Azt is te adod meg, hogy milyen extra tartalmakat szeretnél bele, mint egyedi keresztrejtvény vagy épp személyre szabott horoszkóp.

Nem a hagyományos 12 oldalas, A/3-as kivitelben gondolkodsz? Semmi akadálya, hogy akár bőrkötésben vagy épp merített hengerrel vagy mappával rendeld meg, de ha inkább úgy tetszik, akkor akár csak a címlapot is kérheted.

Alapvetően egy ilyen Szülinapi Újság 1 munkanap alatt készül el, de ha gyorsan van szükséged rá, akkor akár órák múlva is a kezedben tarthatod az újságot, hála az S.O.S. szolgáltatásnak. Ha pedig inkább azonnal az ünnepeltnek küldetnéd, akkor arra is van lehetőséged!