És még más új fellépőket is bejelentettek az augusztus 18-22. között rendezett fesztiválra.

Újabb nagy neveket jelentett be a 2020-as nyárra a STRAND Fesztivál szervezőgárdája. Augusztusban Zamárdiba jön a brit énekesnő, Ellie Goulding, a kanadai pop-punk együttes, a Sum41, az angol drum&bass-electro house producer Dj Fresh és a brit dj-producer Wilkinson is.

A MOL Nagyon Balaton és a VOLT Produkció rendezvényére már eddig is csordogáltak a nevek, bejelentették többek között Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig és Milky Chance fellépését is. Magyar fellépőkből sem lesz hiány, jön a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Wellhello, az Irie Maffia, a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás, Majka pedig a mentálhigiénés kényszerszünet után újra Curtissel lép színpadra.

A fesztivál augusztus 18-án startol és 22-ig tart, arról Lobenwein Norbert alapító-főszervező így nyilatkozott: “Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a hozzánk látogató közönség nem csak a koncertek miatt érkezik Zamárdiba. A Balaton közvetlen közelsége mellett nagy erősségünkké váltak azok a nappali, vidám, kreatív, inspiráló programok is, amelyek már a korai órákban elkezdődnek, és minden fesztivállátogató számára izgalmas kalandokat ígérnek. Idén ezen a téren is rengeteg újítással és meglepetéssel készülünk. Tavaly három este is ki kellett tennünk a “megtelt” táblát, és már most látjuk, hogy ebben az évben minden eddiginél nagyobb az érdeklődés a STRAND iránt!”