Manapság egyre többen választanak okosmegoldásokat az otthonukba, amelyek praktikusak és energiatakarékosak, valamint fokozzák a kényelemérzetet.

Játék a fényekkel

Az SLV Bluetooth Control fényerősség-vezérlő alkalmas arra, hogy a lámpatesteket ki- és bekapcsolhasd, valamint, hogy szabályozd a színeit és a fényerőt. A távvezérlés telefonos applikációval történik, amely elérhető iOS és Android rendszerekre is.

Az SLV Color Control segítségével beállíthatod a fények színeit, és vele szintén megoldható a fényvezérlés mind RGB fényforrások, mind RGB LED színes szalagok esetén. Vezérlése ebben az esetben is könnyű, hiszen telefonos applikáció segítségével (iOS és Android egyaránt) egyszerűen működtethető. A Designmarket webshopjában megvásárolható a rendszer, és választható hozzá távirányító, jelerősítő és akár különböző vezérelhető lámpatestek is.
Az SLV Kelvin Control színhőmérséklet-vezérléssel másodpercek alatt a hangulatodhoz illő otthont varázsolhatsz, és mindehhez néhány eszköz és egy applikáció szükséges. Választhatsz hideg fehér, meleg fehér vagy akár természetes fehér megvilágítást különböző fényerővel, amit kiegészíthetsz például fali kezelőpanellel, jelerősítővel, távirányítóval és vezérelhető lámpatestekkel.

Ez nem elég? Legyen az egész otthon okos!

Az SLV Control by Trust intelligens vezérléssel irányíthatod az otthonod világítását, a vezérelhető redőnyöket, a kapcsolókat, és a telepítése is egyszerű, hiszen az SLV Control by Trust adók és vevők szabadon kombinálhatók. Ez azért remek, mert az igényeid és a pénztárcád szerint tudod bővíteni a funkciókat, és bekapcsolni egyre több és több elemet a rendszerbe. A fentieken túl intelligens épületvezérléssel működtethetsz időkapcsolót is, ezzel pedig jelenlétszimulációt hozhatsz létre, így a szomszédok és az illetéktelenek azt hihetik, hogy te épp a nappalidban üldögélsz. A rendszer természetesen tovább bővíthető érzékelőkkel, jelerősítővel és csoportosítási funkcióval.

Az SLV Valeto okosotthon-rendszer pedig szinte mindenre kiterjed: a kül- és beltéri fény- és elektronikai eszközökre, füstérzékelőkre, mozgásérzékelőkre, ajtónyitás érzékelőkre, vízszint-érzékelőre, valamint a kapubejáró vezérlésére. Ezeket a funkciókat pedig a saját szokásaidra szabva variálhatod.

A fent felsorolt elemek és komplett rendszerek mind megvásárolhatók a Designmarket oldalán. Ha pedig nem boldogulnál, kérj bátran segítséget a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken!