Rád is ragyogó szemekkel tekint kislányod? Téged is gyakran nyaggat a csajos szettek kapcsán? Ez valójában teljesen normális, hiszen az apró hercegnők világában sok kislány szeretne hasonlítani anyukájához. Persze ennek megvan a határa, de semmi probléma nem lesz, ha néha bevezetjük őt a szépségiparba. A következő pár sorban a gyerekbarát körömlakkok felhasználásáról olvashatsz.

Pszichológiai háttér

Sokan teljesen elutasítóak, amikor ovis kislányuk arra kérleli őket, hadd fessék ki körmeiket. Szerintük ez korai, és egyáltalán nem illik egy gyerekhez. Míg mások szerint nem kell ennyire szigorúan venni a témát. De akkor most kinek van igaza? A valóság az, hogy mindenkinek egyszerűen meg kell találnia az arany középutat. A gyerek próbálgatja a szárnyait, de azért nem szabad túlzásokba esni. Néha azonban lehetnek olyanok, mint anyu, és ez büszkeséggel tölti el őket.

Közös programok

Ma már kaphatóak speciális, gyerekeknek készült gyerekbarát lakkok is, amelyek megkímélik a kicsik körmét. Az anyukáknak pedig egy kifejezetten jó alkalom ez arra, hogy minőségi időt töltsenek gyermekükkel. Egy közös anya-lánya este, amikor kifestik egymás körmét, számos jótékony hatást fejt ki a kapcsolatukra. A kislány önbizalmat gyűjthet, az alkotás során pedig kreativitását is fejlesztheti. Ennél sokkal nagyobb élmény lehet neki, ha egy igazi szalonban készítik el körmét, hiszen biztosan maradandó élmény lesz majd számára. Ugyanakkor hasonló rítusok segítségével barátnői viszonnyá mélyülhet a szülő-gyermek kapcsolat, aminek később, például tinédzser korban, óriási előnye lehet.

A Moyra gyerekbarát körömlakkjai segítenek néhány különleges pillanatot varázsolni gyermekével, amikor kicsit belekóstolhatnak a “nagyok” világába.

Milyen színekben érdemes gondolkodni?

Kedves anyuka, szerencsére minden kislánynak van egy kedvenc hercegnője, így érdemes ezt figyelembe venni, mielőtt körömlakkot vásárolna gyermekének. Például már egy-egy szín is tükrözheti a hercegnő stílusát. A türkiz árnyalatok Jázmin hercegnő, míg az élénk világoskék Hamupipőke világát tükrözi. De belebújhatnak Csipkerózsika bőrébe is egy kellemes sötét rózsaszín körömalkotással, vagy készíthetnek az arany színárnyalat segítségével Belle vagy Aranyhaj stílusához illő körmöcskét is.

A színek természetesen kombinálhatóak is, valamint egy színnek több különböző árnyalatai is vannak. Nem kötelező mindig a hercegnő témához ragaszkodni, ha például a kislány kedvenc színe a piros, akkor néhány egyszerű virágos vagy csillag formájú körömmatricával is csodálatos körmök kreálhatóak.

Nasit, körömlakkokat elő, és legyen végre egy csajos estétek!