Új videósorozatban mutatják meg hazai zenekarok kedvenc tájegységüket. A nyitómozi a Margaret Islandé és a Balaton déli partjáé.

Road Movie néven indult videós sorozat, amiben magyarországi zenekarok mutatják be a számukra legszerethetőbb, hozzájuk legközelebb álló tájakat, vidékeket, régiókat, településeket, szomszédságokat. Mivel mással is rajtolhatott volna a - Till Attila vezetésével, riporterkedésével működő - videósorozat, mint egy balatoni epizóddal.

Uszkve 25 percben a Margaret Island zenekar, azaz Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf mutatták meg az első részben, miért vannak megveszve a Balaton déli partjáért.

A videó a boglári Gömbkilátóból indul, ahol a zenekar kezdeteiről mesélnek, majd áthajóznak Fonyódra. Itt bringázás, lángosozás, vízibiciklizés (ruhában!), családlátogatás, múzeumi nosztalgiázás, aluljáróban zenélés és persze a Házszám című klip. Senki se rémüljön meg a maszk nélküli, a közösségi távolságtartást hanyagoló, kesztyű nélkül vonatkapaszkodókat markoló emberektől, hisz a felvételek még jóval a járvány előtt készültek, tavaly nyáron.

Címkék