Mindenki szereti kifejezni a saját egyéniségét, az ehhez vezető egyik út pedig az öltözködés. A színek, a stílusok, a kiegészítők variálásával kifejezhetjük aktuális lelkiállapotunkat, a világról és önmagunkról alkotott képünket. Míg valakinek a kisujjában van, hogyan fejezheti ki igazán a személyiségét, másoknak szüksége van néhány jó tanácsra ahhoz, hogy elinduljon az önkifejezés ezen ösvényén. Mi az, amivel különlegessé teheted öltözködésedet? Hoztunk néhány egyszerű, könnyen megfogadható tippet.

Gondold át az aktuális divattrendeket!

A divat jön és megy, folyamatos változásban van. Míg egyik pillanatban kifejezetten menő egy holmi, a következőben már könnyen kínossá válhat a viselése.

Ha szeretnél egyedi lenni, ne ülj fel mindig az aktuális trendvonatra! Nem azt mondjuk, hogy ne szerezz be egy-két divatos kiegészítőt, de alapvetően ne erre építsd a ruhatáradat. Egyrészt így rengeteg pénzt spórolhatsz meg, hiszen nem szükséges két-három szezon után lecserélni az összes ruhádat, másrészt pedig elkerülheted, hogy az utcán mindenki hasonlóan nézzen ki, mint te.

Mindig figyeljünk arra, hogy az aktuális divatdarabok passzoljanak a személyiségünkhöz, stílusunkhoz, testalkatunkhoz. Hiába megy nagyot egy ruhadarab, ha totálisan elüt tőled, esetleg nem áll jól, akkor nem érdemes felvenni.

Válassz egyedi ruhákat!

Ha szeretnéd kifejezni egyéniségedet, akkor keress minél extrább, hozzád passzoló ruhadarabokat. Ha például anime rajongó vagy, rengeteg ilyen stílusú póló, ruha közül válogathatsz.

A Los Polos kínálatában egyedi animés pólókat találhatsz, amelyeket a legnépszerűbb sorozatok inspiráltak, mint például a One Piece, a Naruto vagy a Dragon Ball. Ne búsulj akkor sem, ha nem találod a kedvenc sorozatod alapján készült felsőket, a kínálat folyamatosan bővül!

A pólók 100%-ban pamutból készülnek, ideális viseletet biztosítanak télen és nyáron egyaránt. Így az egyediség mellett a kényelemről sem kell lemondanod.

A kényelem mindenek előtt

Akármennyire is odavagy egy ruhadarabért, ha nem érzed jól magad benne, akkor az bizony látszódni fog rajtad. Keress olyan ruhákat, amelyek egyszerre tükrözik az egyéniségedet, ugyanakkor nem érzed magad feszélyezve a viselése közben.

Törekedj arra, hogy a választott ruhák minél minőségibb anyagokból készüljenek. Ha gyorsan elszakadnak, kibolyhosodnak, kinyúlnak, akkor nem csak a szíved szakad meg, de a pénztárcád is bánni fogja.

Bár ezek a tippek sokat segíthetnek, hogy ízlésed szerint öltözködhess, kísérletezz bátran! Lehetséges, hogy lesz néhány mellényúlásod, de ennek köszönhetően fogsz igazán rátalálni a saját stílusodra. Utána pedig már sokkal könnyebb lesz a választás.