A gyerekköntös a ruhatár praktikus kiegészítője, melegen és szárazon tartja gyermekeidet fürdés után. Nem csak otthoni használatra szolgál, a mindennapok kényelmét is biztosítja minden helyzetben, így tökéletes választás nyaralásra, és a wellness hétvégéken is kiváló útitárs. Praktikusságát fokozza a két nagy zseb, a bekötős öv és kiviteltől függően a bő kapucni.

A gyerekeknek szánt fürdőköpenyek nem sokban térnek el a felnőttekétől, de semmiképp sem lehetnek unalmasak. Vagy rikító színével, egyedi mintájával vagy különleges kiegészítőivel kell megnyernie a gyerekek tetszését. Mesehősös mintájával a NETBolt minőségi köntösei nagy örömöt szereznek bármelyik gyereknek.

Hatchimals gyermekköntösök

A kislányok biztos örülnek egy szívecskés pink Hatchimals gyerek fürdőköntösnek, aminek kapucnija a névadó játékot idézve egyedi kialakítású. Akár otthon fognak fürödni, akár uszodában vagy a tengerben, utána kellemes és vicces lesz egy kiscsirkés kapucnis fürdőköntösbe beöltözni. Az unikornisszarvval vagy színes punkfrizurával díszített kapucnis köntöst garantáltan le sem akarják majd venni magukról, ami főleg a hűvösebb időben előny.
A puha polárköntös két rátett zsebbel és kapucnival extra puha, jó minőségű anyagból készült, ami jól bírja a gyakori mosást is. A gyerekek imádni fogják a lágyságát és a kapucnin elhelyezett díszeket.
A Hatchimals teremtmények elbűvölő plüssállatkák, amik alig várják, hogy új gazdájuk kikeltse őket a tojásból. Az interaktív, hangot és színeket kibocsátó játék nagyon népszerű fiúk és lányok között is, mivel folyamatos elfoglaltságot nyújt a kikeltése és a nevelgetése. A Hatchimal 5 életcikluson keresztül nevelhető fel. Ez az a játék, ami nem kerül a polcra 20 perc után, mert bármikor lehetséges “visszaállítani" az állatkát, így bébi szintről kezdhetjük újra a nevelését.
Ha gyermeked szeretne egy háziállatot és nem vagy biztos benne, hogy érett a feladatra, lepd meg vele, így kompromisszumok nélkül tudjátok tesztelni a család tűrőképességét. Ha megszeretitek őket, válogathatsz a NETBolt kínálatából egyéb Hatchimals termékeket is, bármelyik nagyon jó ajándék lehet.

Pókember a fürdőköpenyen

Annak ellenére, hogy a kis hősök sose fáznak, a pókemberes mintával díszített fürdőköpeny biztosan jó szolgálatot tesz a kisfiúknak is fürdés után. Ezt a vagány mintás köntöst szeretni fogják nemcsak a fiúk, de a szülők is, mivel puha és könnyen kezelhető, tapintása kellemes, ezért tökéletes érzékenyebb bőrű gyermekek számára. Anyaga rendkívül jó nedvszívó képességű, mégis gyorsan szárad. A két zseb garantálja, hogy minden fontos kellék, úszószemüveg vagy fürdőjáték is mindig kéznél legyen.
A cég kínálatában márka, nem és méret szerint is lehet szűrni a Disney, Marvel, Nickelodeon mintás baba- és gyermektermékeket. Ruházatot, iskolaszereket, partytermékeket és egyéb kiegészítőket ebben a webáruházban keress!