A szülők nagy megkönnyebbülésére túl vagyunk az iskolakezdésen, amely nem csak a gyerekeket viselte meg. Az iskolába szükséges használati tárgyak beszerzése sokaknál csak bonyodalmat okoz és kapkodást, ráadásul olyan kiegészítőket kell választanod, amely gyermekednek is teljes mértékben meg fog felelni. Hiszen általános iskolában az a legmenőbb, aki a legegyedibb és figyelemfelkeltőbb tolltartóval, iskolatáskával vagy ceruzakészlettel rendelkezik.

Ceruzát és egyéb íróeszközt nap mint nap használ az iskolában, így olyannak kell lennie, amit szívesen elővesz és amely motiválja arra, hogy órák alkalmával jegyzeteljen. Hidd el, egy jól megválasztott ceruza is nagy segítség lehet a tanulás terén is.

A football nagyjainak logójával ellátott ceruza?

Abban az esetben, ha gyermeked rajong a fociért, akkor nem is kérdés, hogy a Football fanshop oldaláról szükséges beszerezned a ceruzákat, hiszen fogyóeszköznek számítanak, így mindig jól jön, ha már úton van az utánpótlás. A gyerekek imádnak színezni, így meglepheted őket a 12 darabos Barcelona vagy Real Madrid színes ceruzáival. Amennyiben a hazai football megszállottja, akkor odáig lesz a Fradi 8 darabos mini színes ceruzaszettől, amely egy kis méretű vászon “Hajrá Fradi” felirattal ellátott tolltartóban érkezik.

A kedvenc csapatának a logóját formázó radíros ceruzák is népszerűek, mivel mindamellett, hogy megjelenésük kifejezetten egyedi, módfelett praktikusak is, hiszen egyből tudja javítani a hibáit anélkül, hogy a tolltartójában kellene a radír után kutatnia. Dortmund, Atlético de Madrid, Barcelona, Manchester United, Real Madrid, garantáltan köztük lesz a nagy kedvencek egyike. A hagyományos ceruzaszettek is elérhetők logóval ellátott változatban 4, 5 és 6 darabos kiszerelésben egyaránt.

Azonban mit ér a ceruza megfelelő hegyező nélkül?

A labda alakú ceruzahegyező sokak kedvence lehet mindamellett, hogy egyedi designja figyelemfelkeltő, kifejezetten hasznos is, hiszen a labda formában képes összegyűjteni a faragást anélkül, hogy az szétszóródna. Beszerezheted a Roma, a Milan, a Real Madrid és a Barcelona színeiben pompázó, míg hagyományos poharas formában megvásárolhatod a Juventus, a Real Madrid és a Roma logójával ellátott hegyezőt.

Nem csak gyerekeket lephetsz meg a színes és hagyományos ceruzákkal. Amennyiben van olyan ismerősöd, jó barátod, rokonod vagy kedvesed, aki sokat jegyzetel, akinek a napi munkavégzéshez szüksége van ceruzára, akkor szolidabb és elegánsabb, díszdobozos kivitelben is megvásárolhatod a ceruzákat. Kiváló ajándék lehet egy kisebb alkalomra, hiszen mindamellett, hogy szüksége van a ceruzára, ráadásul kedvenc csapata színeiben csodálhatja azt nap mint nap.