Az eredeti programtervben szereplő Caro Emerald lemondta a Jazzpikniken való fellépését, a szervezők a pénteki nagyszínpados koncertre Rúzsa Magdit repítik a közönség elé, aki hangjával betölti majd a paloznaki dűlőket.

A holland Caro Emerald a járvány okozta bizonytalanságokra hivatkozva minden idei koncertjét lemondta, köztük a 2021-es Paloznaki Jazzpikniken való szereplését is, a szervezők nagy sajnálatára. De nincs miért búslakodni, a szervezők nem akárkivel töltik be a keletkezett űrt, az ország egyik legnépszerűbb énekesnőjét, Rúzsa Magdit hívták el Paloznakra július 30-ára (péntekre) a jazz, a funk és a soul szerelmesei számára.


Július 29. és 31. között tehát jön a Paloznaki Jazzpiknik, a program többi része változatlan, vagyis: július 29-én, csütörtökön Mario Biondi viszi a nyitóeseményt, őt követi a Level 42. Július 30-án, pénteken a Mörk lép fel, majd Rúzsa Magdi hangja tölti be a paloznaki dűlőket, ezután az est az MF Robots dallamaival folytatódik. A szombati záróest valódi megkoronázása lesz a három napnak: július 31-én a De-Phazz nyitja az estet, őket követi Candy Dulfer, végül a Kraak & Smaak utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát.

A szervezők felhívják azok figyelmét, akik korábban pénteki napijegyet váltottak, hogy jegyeiket átválthatják a csütörtöki vagy a szombati napra, amit a Jazzpiknik oldalán erre dedikált regisztrációs íven jelezhetnek a szervezők felé. A programban egyéb változás nincs.

Címkék