Az új, online kalauz a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.

A magyarországi sörkultúra fejlődésével egyre több olyan vendéglátóhely van a Balatonnál is, amely a körültekintően megválogatott borkínálat mellett nagy hangsúlyt fektet a változatos sörfajták bemutatására. Ezeket a sörlelőhelyeket és a Balaton környékén működő sörfőzdéket gyűjtötte össze a Beerporn.hu sörmagazin.

A balatonisorkalauz.beerporn.hu oldal ismertető írásokkal és az adott hely sörkínálatának megjelenítésével segíti azokat a sörkedvelőket, akik az egyszerűbb lager sörök mellett különleges helyi főzetekkel is megismerkednének.  

A Balatoni Sörkalauz alapítói egész nyáron járják a tópartot, feltérképezik a legjobb sörkínálattal rendelkező helyeket, és megjelenítik őket a térképen, az ott található vendéglátóhelyek száma így folyamatosan bővül majd a következő hetekben – mondta Knap Gábor, a Beerporn.hu főszerkesztője.

A Balatoni Sörkalauz négy kategóriában jelöli a látni- és kóstolnivalókat: ezek a Balaton környéki sörfőzdék, a változatos sörkínálatot tartó éttermek és büfék, a specifikus rendezvények és az olyan boltok, amelyekben többféle kisüzemi sör is kapható. A gyűjteményben megtalálható az üzletek részletes sörkínálata, pontos elérhetőségei, nyitvatartása is.
 
A térkép készítői szívesen fogadják a fogyasztók ajánlásait is, illetve azon vendéglátóhelyek és üzletek jelentkezését, amelyek szeretnének bekerülni a kalauzba.  

Címkék