A kézi eljárással készült limitált szériás, Balaton-tematikájú darabokból áll a DOT for You dizájnmárka új kollekciója. Aki rajong az egyedi papír-írószerért, nem mellesleg a Balatonért, annak mindenképpen tetszeni fog a következő notesz és poszter.

„Egy kicsi, saját Balaton, ami minden nap veled lesz" – írja a DOT for You új, Balaton kollekciójáról, mely egy noteszt, és posztereket tartalmaz több színkombinációban. A kézi eljárással készült limitált szériás darabok a Balaton szerelmeseinek készültek.
A Balaton Firka (a Firka kollekcióból például budapestes is van) notesz egy 160 oldalas keménytáblás napló, melynek borítóját a Balaton térképének grafikája díszíti, ezüst hőfóliás prégeléssel (ez egy tradicionális könyvkötészeti díszítő technika). A Balaton felülnézeti képe alá ráadásul vaknyomással még hullámvonalakat is készítettek.

A Balaton Poszter négyféle színben, fémes, csillogó képként kerülhet ki az otthoni vagy éppen irodai falakra. A poszterek különlegessége – a már említett prégelés eljárása miatt – hogy eltérő fényviszonyok között képes "újabb arcukat" mutatni. Az A4-es méretű posztereken szintén a Balaton felülnézeti képe szerepel, rajta a márka mottójával: Balaton loves you

Baglyas Erika a dizájnmárkát 2015-ben alapította meg, az azóta csapattá bővült DOT for You egyedi papírtermékek, határidőnaplók, noteszek, jegyzet- és vázlatfüzetek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, mindezt a hagyományos könyvkötészeti technikákkal való kísérletezéssel, kizárólag környezetbarát alapanyagokkal.

A Balaton kollekció darabjait egyelőre előrendelni tudjátok a DOT for You weboldalán.

Címkék