Az év minden szakaszában érdemes felkeresni a Folly Arborétumot, mely egyedülálló flórájával, értő vendéglátásával és mesés kilátásával relaxációs program az egész családnak. Az őszi szünet Badacsonyörsön kalandosan alakul: a Folly környékén megfigyelhető állatok szokásait, valamint az egzotikus cédrusokat, ciprusokat, fenyőfákat ismerhetik meg közelebbről a legkisebbek.

Október 25-én, 27-én és 29-én (hétfőn, szerdán és pénteken) a szokásos nyitvatartás mellett őszi szüneti gyerekprogramokra hív a Folly Arborétum. Családosoknak mindig öröm, hogy a park akár egész napos programot is jelenthet a gyerekeknek, hiszen a csúszdák, a mászókák, a mókuskerekek örök kedvencek. Október végén a szokásos vezetett kertlátogatások mellett más programlehetőségek közül is válogathattok.

A fentebb említett napokon délelőttönként 11-től a Vadállatok nyomában séta, 14 órától pedig a Fák és virágok az arborétumban program keretein belül sok érdekességet tudhatnak meg az iskolaszünetet élvező gyerekek a Folly Arborétumról, természetesen informatív és szórakoztató formában.

További izgalmas természetközeli aktivitás a december 11-i tobozszüret lesz (esőnap december 18.) – a látványos eseményen ezúttal a különféle cédrusok tobozait gyűjtik be a Folly munkatársai, magfogás céljából.

A sétákon egyszerre maximum 20 fő vehet részt, előzetes regisztráció nincs, az érkezés sorrendjében lehet regisztrálni az arborétum bejáratánál. Még több infót itt találtok

Címkék