Beharangozták a 2022-es VeszprémFest programjait: színpadra lép Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, a Nicolas Reyes vezette Gipsy Kings, Zaz és James Blunt is.

2022-ben július 11–16. között rendezik meg a 18. VeszprémFestet. Az elmúlt szezonban a pandémia miatt rendhagyó időpontban és programkínálattal jelentkező fesztivál 2022-ben visszatér hagyományához: nagyszínpados koncertnapjain hat világsztár, hat világszínvonalú előadását láthatja a közönség. Színpadra lép Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, a Nicolas Reyes vezette Gipsy Kings, Zaz és James Blunt is.

A nagyszínpados programok mellett július 14–16. között a fesztivál különleges helyszíne, a veszprémi Jezsuita Templomkert is otthont ad koncerteknek. A három napos előadássorozat programját egy későbbi időpontban jelentik be a szervezők. 

A VeszprémFest kísérőrendezvénye a Rozé, Rizling és Jazz napok 2022 július 8-17. között várja vendégeit az Óváros téren. A 2011-ben indult, idén 12 éves gasztrokulturális rendezvény ezúttal is a „10 nap, 30 borász, 30 koncert” szlogen jegyében várja a látogatókat. 

A részletes programokról és jegyekről infókat a fesztivál honlapján találtok. 

Címkék