A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodszor szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját. A programon néhány Balaton-környéki jégpálya is részt vesz, ahol hosszabbított nyitvatartással és izgalmas programokkal várják a kicsiket és nagyokat.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ám 2022. január 22-én, szombaton újra megrendezik az éjszakába nyúló korcsolyázást, ezúttal Allianz Jégpályák Éjszakája néven.

Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több mint negyven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit. A helyszínek többnyire meghosszabbított nyitvatartással, kedvezményes belépőkkel, DJ-kkel és jégdiszkóval készülnek.

A Balaton-környéki helyek közül tehát Veszprémben a Jégcsarnokban várnak programokkal, a Balatonalmádi Jégpályán (itt teljesen ingyen!), a Füredi Jégpályán és a Szigliget Várudvaron is lesz Jégpályák Éjszakája. A déli parti helyszínek közül a BL YachtCLub Jégpálya és a Balatonboglári Jégpálya is csatlakozott az eseményhez.

Még több infót a programsorozat weboldalán találtok. 

Címkék