A Hello Wood új, Kabinka 2.0 prototípusa fenntarthatósága miatt még inkább meghatározó szereplője lehet a kis házak piacának.

„A kabin lapraszerelhető elemekből áll, könnyen szállítható és egyszerűen összeállítható, amely lehetővé teszi, hogy akár egy hét alatt megépüljön a Kabinka és szinte bárhova elhelyezhető legyen – legyen az vízpart, domboldal, kis erdő vagy a kert vége", írja a Hello Wood stúdió legújabb fejlesztéséről. A Kabinka 2.0 hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően ráadásul a természet be is kúszik a térbe

A prototípus Balatonszepezden épült meg (egyéni megrendelésre) és hétvégi házként funkcionál. Az épület közepére kocka alakú „box” került, amely a konyhát, a fürdőszobát és a beépített szekrényt is magába foglalja. A doboz két helyiségre (nappali és hálófülke), illetve egy azokat összekötő folyosóra bontja a teret, fölötte pedig galéria kapott helyet.


A Hello Wood a jövőben nagy számú Kabinka megrendeléseknek is eleget tud tenni, így szálláshelyfejlesztésekre is megoldást nyújthatnak.

Címkék