Teljesen új koncerthelyszínnel és programsorozattal gazdagodott a balatoni nyár: a BalatONkoncert vízi színpadán több sztárfellépő is megfordul 4 különböző helyszínen, az északi és a déli parton egyaránt.

Egy 10×6 méteres színpad került az elmúlt napokban a Balaton vizére Balatonkenese partjához közel. Az úszó színpadon egy négynapos minifesztivál, a BalatONkoncert kezdődött el, melyen fellépett mások mellett a Hiperkarma, az Ivan & The Parazol, de volt gyerekműsor, valamint az esték DJ-szettekkel zárultak július 6. és július 10. között.

BalatONkoncert újabb helyszíneken folytatódik a nyáron: legközelebb Balatonfüreden, a Tagore sétány közelében szúrhatjátok ki a színpadot július 13-tól 17-ig. Ahogyan a legelső, úgy a következő eseményeknél is színes lesz a zenei felhozatal: a rockzenétől a jazzen át az alternatív műfajokig és a klasszikusokig mindenféle műfajjal találkozhattok a turnéállomásokon. A The Biebers és a New Level Empire például biztosan ott lesz Balatonfüreden. 

Augusztusban Zamárdiban és Balatonföldváron olyan előadókkal és zenekarokkal találkozhattok, mint a The Carbonfools, a Hősök, a Kelemen Kabátban, az Ocho Macho, a Honeybeast, Caramel, a Magashegyi Underground és a még sokan mások. 
 
Az előadók a parttól 8-12 (esetenként nagyobb) távolságban lépnek fel, a közönség a partról (LED-falról is), de akár a vízből is élvezheti a programokat. Minden koncert ingyenes, további részletek a BalatONkoncert weboldalán vagy Facebook-oldalán

Címkék