Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

balaton

Időutazás egy másik Balatonhoz: Analóg képgaléria a 2022-es nyárról

Biztos, hogy sokatoknak lapul otthon a fiókban analóg képe valamelyik régi balatoni nyaralásról. Az ezeken a képeken is átütő, hamisíthatatlan érzés és a technika reneszánsza miatt mi sem féltünk kipróbálni: hogyan hat egy analóg galéria ma, 2022-ben fotózva. Az eredmény izgalmas lett, nézzétek meg ti is!

Fotósunk, Kőrösi Tamás a mindennapi, digitális munkái mellett rendszeresen fotóz analóg géppel, filmre is. Így adta magát a lehetőség, hogy megnézzük, milyen képgaléria készülhet a balatoni nyárról ezzel a technikával. Strandokon és tanúhegyek között járva is készített képeket az elmúlt időszakban. Nézzétek meg ti is a balatoni nyaralások hétköznapi jeleneteit, majd írjátok meg, hogy hányas évekre tippelnétek egy-egy fotót, ha nem tudnátok, hogy most készültek!

Cimkék

Hasonló tartalmak

5 kedvenc ékszerészünk, akik hordhatóvá teszik a Balatont

?>

Ebben a cikkben 5 olyan, balatoni kötődésű ékszerészt gyűjtöttünk össze, akiknek a termékeivel nem lehet mellélőni!

Levágták a balatonaligai Kádár-sziget ikonikus fűzfáját

?>

Az Aligai Fürdőegyesület Facebook-posztjában számolt be a balatonvilágosi Club Aliga 2 sétányon történt természetkárosításról.

balaton

Végéhez ért a Sió-zsilip megújítása, hamarosan megnyitják bejárható „szigetét"

?>

Befejezték a Sió-zsilip átépítését, ami közösségi tér funkcióját 2024 tavaszától töltheti majd be, rajta kilátóval és egyéb látványelemekkel.

balaton

Vízminőségi kutatóállomásokat helyeztek a Balatonba

?>

Mérőműszerekből álló kutatóállomást helyeztek a Balaton négy különböző pontjára, mellyel a tó klímaváltozáshoz való alkalmazkodását is vizsgálják.

Neked ajánlott

A