Szeptember második hétvégéjén az elektronikus zenei szcéna hazai és külföldi képviselői pörgetik a lemezeket Siófokon. Az idén a Plázsra költöző minifesztivál, a Balaton Piknik gondosan egyensúlyoz a melankolikusabb és a féktelen partit adó DJ-k között. 5 fellépőt ajánlunk most nektek kedvcsináló gyanánt. A következő számokba belehallgatni ér!

A 2018-ban egynaposnak induló esemény mára minifesztivállá nőtte ki magát. Idén új helyszínen, a vízparti, homokos parttal rendelkező siófoki Plázson rendezik meg a Balaton Pikniket szeptember 9-10. között. Íme, 5 fellépő egy kis zenei hangolódásra.
 

GusGus – Balaton Stage, szeptember 9. 20 óra

Az izlandi, Reykjavíkból származó elektronikus zenekar, a GusGus élő produkcióval jelentkezik a Balaton Stage-nél szeptember 9-én, pénteken 20 órától.

John Summit – Balaton Stage, szeptember 10. 20 óra

A chicagói house DJ, John Summit szeptember 10-én, szombaton lép fel a Balaton Stage-nél.

Vintage Culture – Balaton Stage, szeptember 10. 21:30

A Magyarországon első alkalommal fellépő brazil DJ és lemezprocuder, Vintage Culture bulijára szeptember 10-én tudtok becsatlakozni.

Sonny Fodera – Balaton Stage, szeptember 10. 18:30

A fiatal ausztrál deep house DJ, Sonny Fodera szintén először lép fel nálunk: szombaton a Balaton Stage-nél 18:30-kor.

Peter Makto – Piknik Stage, szeptember 10. 23:00

Ajánlónk egyetlen magyar DJ-je, a TrueSounds Music alapítója, Peter Makto bulijain többször megfordulhattatok már. A fő csapásvonalban house dallamokat szeptember 10-én, szombaton csíphetitek el a Piknik Stage-nél.

Napijegyek és bérletek a fesztivál weboldalán

Címkék