Bejelentette az első neveket a Balaton Sound. Olyan top DJ-k érkeznek Zamárdiba 2023. június 28-július 1. között mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell vagy Don Diablo.

Fellép a 2023-as Balaton Soundon Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, KSHMR és Don Diablo, de Kungs, Vini Vici és Robert Etheridge, azaz Dimension is megtáncoltatja majd a közönséget, derült ki a fesztivál közleményéből.

Hosszú kihagyás után indul turnéra és jön a Soundra is Hardwell, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb DJ-producere, és érkezik Joel Corry, az MTV „Being Joel Corry” című digitális sorozatának sztárja. Elfogadta a felkérést Ofenbach, a Párizsból induló dance-pop duo is. Az előadók listája folyamatosan bővül. Mivel a B my Lake jövőre is a Balaton Sound szerves részeként jelentkezik, hamarosan bejelentik az underground stílusok képviselőit is.  

A bejelentés során elhangzott, hogy a Balaton Sound „egész nap nyitva van”, nem csupán az esti bulizások megkerülhetetlen helyszíne. Számos izgalmas nappali programmal készülnek a szervezők: lesz vízben táncolós Splash party, matracos csobbanás, koktélozós beach klub a legjobb magyar DJ-k zenéivel, rendeznek extravagáns divatbemutatókat, és a fesztiválozók belefuthatnak különféle nemzetközi utcaszínházak felvonulásaiba is. A hosszú éjszakákat techno yogával és egyéb sportprogramokkal vezethetik le.

A fesztiválról itt találtok további információt.  

Címkék