Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Visszatér a Balaton Sound: Paul Kalkbrenner, Martin Garrix és Timmy Trumpet is ott van az idei fellépők között

Szerzők

  • We Love Balaton

2022. 02. 17. 12:29

Két év szünet után nagy visszatérést ígér a Balaton Sound: 24 világsztárról már biztosan lehet tudni, hogy ott lesznek idén nyáron Zamárdiban.

„A két kihagyott év után olyan visszatérést terveztünk, ami felejthetetlen lesz a fesztiválbeach történetében” – mondta Fülöp Zoltán, a Balaton Sound főszervezője. Június 29. és július 2. között újra eljön az elektronikus fesztivál Zamárdiba. A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők nemrég újabb három évre állapodtak meg a várossal a folytatásról.

Az első fellépők között olyan nagy kedvencek szerepelnek, mint a dj világranglistán második Martin Garrix, a kívánságlisták állandó éllovas duója, Dimitri Vegas & Like Mike, az álarc mögé rejtőző világsztár, Marshmello, a Sound egyik legnagyobb közönségkedvence, a magyar feleséget választó Timmy Trumpet vagy a svéd house fenomén, Alesso. De a műfaj egyik legnagyobb klasszikusaként számontartott techno dj, Paul Kalkbrenner is fellép a fesztiválon.

Fotó: Balaton Sound

A nagy visszatérők mellett olyan „első soundozók” is elfogadták a fesztivál meghívását, mint a kazah, vasúti mérnökből lett Grammy–díjas dj, Imanbek, a Dj Mag top 100 világranglistán negyedik helyre berobbant Alok vagy a friss brit awards díjazott Becky Hill

Jegyek és még több infó a Sound weboldalán

Hasonló tartalmak

Admin mode