Több tucat nemzetközi nevet jelentettek be a fesztivál szervezői. Lesz teljesen új színpad és Rave Culture buli is.

2023-ban új időszámítás kezdődik a Balaton Sound életében. Filutás Anna, a Balaton Sound projektvezetője ez mind a zenei kínálaton, mind a helyszínekben és programokban tapasztalható lesz.

A korábban már bejelentett Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell vagy KSHMR mellé érkezik majd Tiësto, Blasterjaxx és Regard is. A Nagyszínpad hivatalos Afterparty sávjába pedig Joel Corry mellé csatlakozott már Alle Farben és Riton is.

Az alternatív elektronikus zene rajongóinak kedvezve is egy nagyot merít idén a Balaton Sound. A fesztiválon belül, a B my Lake nevével fémjelzett színpadokra is már majdnem teljes a lista: köztük van – a teljesség igénye nélkül - a világ legjobb női DJ-jének választott Charlotte de Witte, akinek férje, Enrico Sangiuliano is itt lép majd fel. Jön az immár klasszikus szupersztár Carl Cox, "a szakma legnagyobb példaképe” vagy az olasz sztár DJ, Joseph Capriati, de itt lesz a kijevi DJ páros, az Artbat, vagy a DJ Mag Top 100 listán szintén jegyzett Adam Beyer is. Élő show-val érkezik többek között Gioli & AssiaTinlicker és Satori is.
 
Új színpaddal is bővül a Sound idei kínálata, a Dreher Színpadon ikonikus party brandek váltják majd egymást naponta, a nagyszínpados programok végeztével. Itt mutatkozik majd be a house és tech house műfajokra specializálódott Claptone Masquerade partisorozata, élen természetesen az arany maszk mögé bújó DJ-vel.  

Lesz még többek között Rave Culture buli, ahol fellép W&W és Will Sparks is. Valamint bulizhattok Q-Dance,  Sub Zero Project, RAN-D, Sefa vagy Sound Rush zenéire is.

A fellépők teljes listája és jegyinfók itt.

Címkék