Mérföldkőhöz értünk online magazinunk, a We Love Balaton történetében. Immár 10 éve kutatjuk nektek a legjobb helyeket, hírt adunk a legfontosabb történésekről, csokorba gyűjtjük a legklasszabb eseményeket, és megállíthatatlanul dokumentáljuk fotókon a balatoni pillanatokat. Idén nyáron születésnapi kiállítássorozattal készülünk, ahol Kőrösi Tamás analóg képei lesznek láthatók, aki oldalunk állandó fotósa. Az északi és a déli parton egyaránt megörökített pillanatokban keveredik a jóleső nosztalgia a máig ismerős, hamisítatlan nyári pillanatokkal. Június 10-én Balatonfüreden, a TEDxBalatonon, július 7-től a veszprémi KUNSZT-ban, július 21-től a Művészetek Völgyében, augusztus 10-től pedig a Margófeszten találkozhattok a kiállításunkkal, és persze velünk!

Analógia – A We Love Balaton fotókiállítása

Itt az ideje, hogy ne csak beszámoljunk a legfontosabb pillanatokról, de mi is teremtsünk pár felejthetetlen élményt, ezért egész nyáron velünk ünnepelhettek majd a We Love Balaton 10. születésnapjának alkalmából:

Analóg kiállítássorozattal készülünk, ahol a We Love Balaton állandó fotósának, Kőrösi Tamásnak a fotóiból láthattok majd válogatást.

Analóg kiállítássorozattal készülünk, ahol a We Love Balaton állandó fotósának, Kőrösi Tamásnak a fotóiból láthattok majd válogatást.

A szerkesztőség útjai során rendszeresen előkerül az analóg kamera a digitális mellett, így amikor ezeken a fotókon köszön vissza a Balaton utánozhatatlan nyári hangulata, egyértelművé válik, miért is éli ma reneszánszát ez a technika. 

Az analóg képeknek köszönhetően szinte kézzelfoghatóvá válnak az ismerős és nosztalgikus balatoni pillanatok, amivel a digitális világból kilépve, szó szerint analóg módon ünnepeljük meg veletek, olvasókkal együtt, hogy immár 10 éve írunk a Balatonról.

Az analóg képeknek köszönhetően szinte kézzelfoghatóvá válnak az ismerős és nosztalgikus balatoni pillanatok, amivel a digitális világból kilépve, szó szerint analóg módon ünnepeljük meg veletek, olvasókkal együtt, hogy immár 10 éve írunk a Balatonról.

Boldog szülinapot, We Love Balaton!

10 év, közel 5000 publikált cikk, több mint 500 toplista, majdnem 1000 helyszínadatlap7000 programajánló80 000 fotó és rengeteg képgaléria – így összegezhetnénk az elmúlt egy évtizedet, azonban a számok nem mondanak sokat ahhoz képest, hogy mennyi élményt éltünk át együtt veletek, olvasókkal. Keresztül-kasul bebarangoltuk a Balatont és környékét, a tippjeitek segítségével pedig felfedeztük a legjobb helyeket, a tervek és a célok pedig mára sem fogytak ki, inkább sűrűsödtek és sűrűsödnek ebben a pillanatban is.

Kiállítások és közös ünneplés egész nyáron

Először június 10-én találkozhattok majd velünk, Balatonfüreden, a TEDxBalatonon, ahol ízelítőt láthattok a kiállítás képeiből, majd a balatoni nyarak megismételhetetlen hangulata a veszprémi KUNSZT-ba költözik. A kultkávézóban pedig nemcsak a kiállítást nézhetitek meg, de július 7-én 13 órától a szerkesztőség tagjaival és fotósunkkal is találkozhattok. 17 órától kerekasztal-beszélgetéssel várunk titeket, ahol meghívott vendégeinkkel beszélgetünk majd többek között az elmúlt 10 év kulisszatitkairól, a Balaton főbb történéseiről, a hozzá fűződő törhetetlen rajongásról és természetesen az analóg fotózás kiszámíthatatlan és izgalmas pillanatairól. Az este végén közösen koccintunk, a lemezjátszókon pedig analóg módon a legjobb bakelitek pörögnek majd. 

A KUNSZT-ban egészen július 19-ig láthatjátok a képeket, majd július 21-én már a Művészetek Völgyében vár rátok a kiállítás, melyet Kapolcs központjában, a Fiók udvarában, akár karszalag nélkül is megnézhettek, üzenőfalunkon pedig szülinapi köszöntéseket, tippeket és kedvenc balatoni helyszíneitek listáját írhatjátok meg nekünk. A Művészetek Völgyétől július 30-án búcsúzunk, de augusztus 1012. között egy újabb fesztiválon bukkannak majd fel a kiállítás képei: Szentgyörgyvárra, a Margófesztre érkezünk, ahol az árnyas fák, a remek koncertek és az irodalmi programok mellett mi is meglepetésekkel készülünk.

Idén tehát egész nyáron, összesen négy helyszínen találkozhattok velünk, ahol ízelítőt mutatunk a kedvenc balatoni pillanatainkból, nosztalgiázunk, beszélgetünk, és megünnepeljük veletek, olvasókkal együtt, hogy 10 éves lett a We Love Balaton!

Címkék