Ingyenes programokkal készül a nyárra a Ördög Nóriék balatonakarattyai üzlete, a Nekem a Balaton. Moziestek, koncertek, stand up és gyerekprogramok is lesznek.

A balatonakarattyai Nekem a Balatonban mindig várja valamilyen újdonság a vendégeket – vagy egy gasztronómiai újítás, vagy egy olyan program, amely miatt érdemes hamarabb abbahagyni a strandolást.

Hétfőnként moziesteket szerveznek, június 26-án a Pogány Madonna, július 3-án a Szia, életem! lesz műsoron. Bizonyos keddi napokon valamilyen kulturális programért lesz érdemes benézni Nóriékhoz. Beszélgető estre érkezik Szabados Ági, de terveznek könyvbemutatókat is. 

A szerda esték a zenéről fognak szólni. Június 28-án Radics Gigi, július 5-én dr. Brs lép fel este 8-tól, és a nyár folyamán még sok előadót várnak. Csütörtökön mindig a Dumaszínház sztárjai, Szobácsi Gergő és Kertész Ricsi szórakoztatják a vendégeket június 29-én és július 6-án.

Pénteken a színpad a kezdőké és az amatőr előadóké (várják a tehetségek jelentkezését), szombaton pedig a gasztronómiai élmények lesznek a középpontban. Az első alkalommal bbq illata tölti majd a Nekem a Balaton környékét, július 1-én pedig Krausz Gábor séf készíti az esti menüt.

A hét utolsó napját a lounge hangulatnak szentelik koktélakciókkal, július 2-án pedig valódi gyerekpartit szerveznek koncerttel.

A programok ingyenesek. További információt itt találtok az eseményekről.     

Címkék