A kutyabarathelyek.hu idén ismét összeállította a kutyákat váró strandok országos listáját.

Az elmúlt években nem csupán az igény nőtt meg a kutyabarát szolgáltatások iránt, hanem a négylábú kedvenceket és gazdáikat egyaránt kiszolgáló szálláshelyek, vendéglátóhelyek és üzletek száma is emelkedett. Ebből a strandok sem maradhattak ki: ma már országszerte több mint 20 helyen várják dedikált szolgáltatásokkal a csobbanni vágyó kutyákat – derül ki a kutyabarathelyek.hu összeállításából.

Az országos térképre három balatoni kutyás fürdetőhely került fel: 

„Bár az egyes fürdetőhelyek előírásai némileg eltérhetnek egymástól, néhány általános szabályt mindenhol be kell tartani. Így például csak féregtelenített, a megfelelő oltásokkal és chippel ellátott kutya használhatja a vízpartot. Beteg, sérült vagy éppen tüzelő állattal ezen területek nem látogathatóak. A kutyák másokat nem zavarhatnak, és ahogy az élet más területein, úgy a strandokon is a gazdi felel értük“ – hangsúlyozta Máté Krisztián, a kutyabarathelyek.hu társalapítója.

WLB-tipp

keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben július 29-én, szombaton rendezik a Balaton legnagyobb kutyás fesztiválját. A Dog Beach Festen a strandolás mellett a felelős kutyatartást népszerűsítő programokkal is találkozhattok, és a kitelepülő partnerektől tippeket kaphattok kutyátok táplálásával, egészségének megőrzésével kapcsolatban, ahogy a balatoni kutyabarát szolgáltatásokról is a Kutyabarát Balaton közreműködésével. Hogy ne maradjatok izgalmak nélkül, lesz úszóverseny és trükkverseny, végül pedig tombolát sorsolnak a szervezők.

Címkék