Keresés EN

Ez is érdekelheti

látnivalók & kultúra

Irodalom és kiállítás a kertben, koncertek a dombon – Ilyen volt a 2023-as Margófeszt

Augusztus 10. és 12. között a zalai Szentgyörgyváron mindenhol irodalmi, zenei és más kulturális programokon találhatta magát az, aki részt vett a harmadik Margófeszten. A We Love Balaton születésnapi kiállítássorozatának utolsó nyári állomása volt ez a fesztivál, így a következő képgalériában feltűnnek oldalunk fotósának, Kőrösi Tamásnak a kiállított analóg fotói is.

A Keszthely közelében található Szentgyörgyvár adott otthont harmadjára is a zalai Margófesztnek, ahol az irodalom, a költészet, a slam poetry és a zene Zala történeteivel, ízeivel és nevezetességeivel találkozott.

A fesztiválon nemcsak a magyar könnyűzenei élet sztárjai és komolyzenészek léptek fel, hanem költők és írók is hangszert ragadtak, hogy improvizatív és megismételhetetlen élményeket hozzanak a közönségnek. Beszélgetések, workshopok és vezetett túrákon is részt vehettünk a fesztiválon, mindezek mellett a We Love Balaton Analógia című fotókiállítását is láthattátok, melynek kísérőprogramjaként Boldizsár Ildikó mesekutatóval eredhettetek annak nyomába, hogy kinek mit jelent a Balaton. Nézzétek meg képgalériánkat a fesztiválról!

A Margófesztnek a We Love Balaton hivatalos médiapartnere.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Egy csésze teát kapnak azok a gyerekek, akik elajándékoznak mesekönyveikből

?>

December 1–9. között néhány balatoni helyen leadhatunk általunk már nem használt mesekönyveket, az adományért cserébe egy csésze teával kedveskednek.

A jégfolyosótól a hófánkpályáig – Mutatjuk, hol korcsolyázhatunk ezen a télen a Balatonnál

?>

Balatonfüreden három jégpályáját összekötő jégfolyosón is korcsolyázhatunk, Veszprémben egy pop-up rendezvényhelyszín alakul át jégpályává.

Levágták a balatonaligai Kádár-sziget ikonikus fűzfáját

?>

Az Aligai Fürdőegyesület Facebook-posztjában számolt be a balatonvilágosi Club Aliga 2 sétányon történt természetkárosításról.

Új, tíznapos gasztrofesztivál startol a Balatonnál

?>

A Taste Balaton közel 100 programmal indul 2024 márciusában: lesz étteremszínház, séfpárbaj, több kiállítás és exkluzív menüket is kóstolhatunk.

Neked ajánlott

A