Augusztus 10. és 12. között a zalai Szentgyörgyváron mindenhol irodalmi, zenei és más kulturális programokon találhatta magát az, aki részt vett a harmadik Margófeszten. A We Love Balaton születésnapi kiállítássorozatának utolsó nyári állomása volt ez a fesztivál, így a következő képgalériában feltűnnek oldalunk fotósának, Kőrösi Tamásnak a kiállított analóg fotói is.

A Keszthely közelében található Szentgyörgyvár adott otthont harmadjára is a zalai Margófesztnek, ahol az irodalom, a költészet, a slam poetry és a zene Zala történeteivel, ízeivel és nevezetességeivel találkozott.

A fesztiválon nemcsak a magyar könnyűzenei élet sztárjai és komolyzenészek léptek fel, hanem költők és írók is hangszert ragadtak, hogy improvizatív és megismételhetetlen élményeket hozzanak a közönségnek. Beszélgetések, workshopok és vezetett túrákon is részt vehettünk a fesztiválon, mindezek mellett a We Love Balaton Analógia című fotókiállítását is láthattátok, melynek kísérőprogramjaként Boldizsár Ildikó mesekutatóval eredhettetek annak nyomába, hogy kinek mit jelent a Balaton. Nézzétek meg képgalériánkat a fesztiválról!

A Margófesztnek a We Love Balaton hivatalos médiapartnere.

Címkék