Az első INOTA Fesztivál kapuja augusztus 31-én csütörtök délelőtt 10 órakor nyit, száznál is több zenészt, DJ-t, fényművészt és vizuális alkotót, illetve többezer fesztiválozót várnak a szervezők az egykori hőerőmű területére.

A nyár utolsó hétvégéjén az Inotai hőerőműben az ipari örökség és a kortárs kreativitás találkozik több mint 200 ezer négyzetméteren, olyan programokkal, mint az ipari területek kulturális újrahasznosításával foglalkozó, fesztiválnyitó Power of Possibilities inspirációs fórum, ami már csütörtök délelőtt várja az érdeklődőket, a sokak által várt aznapi Nils Frahm koncert, a fesztivál mind a négy napján végignyúló nagyszabású RADIATIONS fényművészeti kiállítás, vagy éppen vasárnap a kortárs színház- és táncelőadások, illetve a családbarát programok, ami gyerekeknek kreatív műhelyfoglalkozásokat, felnőtteknek pedig Nyáry Krisztián előadását ígéri, írja az INOTA Fesztivál közleményében.

Az INOTA Fesztivál célja, hogy kőbe vésett művészeti ágakon túlnyúló, a stílusdobozokból kitekintő programjával egy minden érzékre ható élménnyel gyarapítsa az ide érkezőket, növelve a Veszprém-Bakony-Balaton régió vonzerejét, nem utolsósorban pedig új, előremutató árnyalatot fessen a hazai fesztiválpalettára.

A fesztivál a VEB 2023 Európa Kulturális Fővárosa program, az NVC elektronikus zenei rendezvényszervező kollektíva és a Centrum Production közös projektje. Jegyárak és további infók itt.

Címkék