Keresés EN

Aktív

Folytatják a Balatoni Bringakör fejlesztését

Balatonudvari és Vonyarcvashegy között folytatódik a Balatoni Bringakör felújítása.

Összesen 10,5 kilométernyi szakaszon újul meg a Balatoni Bringakör Balatonudvari és Vonyarcvashegy között, jelentette be csütörtökön Balatongyörökön Nagy Bálint, az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedési államtitkára.

A most induló fejlesztés közel nettó 550 millió forintba kerül, és az év végéig fejeződik be. Legutóbb a balatonrendesi szakasz újult meg idén áprilisban, melyről akkor azt mondták, hogy a 2019 áprilisában kezdődő Balatoni Bringakör fejlesztése ezzel ért véget.

Siófok–Pécs

A Siófok és Pécs közötti bringaút első szakaszaként mintegy két kilométeres nyomvonal megújítását is megkezdték bruttó 65 millió forintból.

Forrás: MTI 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, és szívesen felfedeznének valami újat, és persze azoknak, akik nyeregbe pattannának az enyhe télvégi napokon.

Neked ajánlott

A