Keresés EN

Aktív

Kéktúrázók, figyelem! Lezárják a Szigliget–Badacsonytördemic szakaszt

Felújítási munkálatok miatt lezárják az Országos Kéktúra Szigliget és Badacsonytördemic közti, mintegy 600 méteres szakaszát.

Előreláthatóan október közepéig lezárják az Országos Kéktúra Szigliget és Badacsonytördemic közti, mintegy 600 méteres szakaszát, jelentették be a Kéktúra hivatalos Facebook-oldalán.

A munkálatok a Szigliget, Iharos utca vége – Eger-patak közúti híd – Badacsonytördemic–Szigliget vasúti bejárati út – 71-es főút kereszteződése közötti útszakaszt érintik.

Az egyetlen gyalogos (1,3 km-es) kerülőút Szigliget és Badacsonytördemic között Balatoni Bringakörön és a 71-es főút mentén lehetséges. Ugyanakkor azt javasolják, hogy a lezárás időtartama alatt a biztonságosabb átjutás érdekében inkább a két település közt a Volánbusz járatait vegyék igénybe a túrázók. 

Az október 14-i Kéktúrázás napjára az áthaladás előreláthatólag már biztosítva lesz, teszik hozzá.

További infók itt

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, és szívesen felfedeznének valami újat, és persze azoknak, akik nyeregbe pattannának az enyhe télvégi napokon.

Neked ajánlott

A