Keresés EN

Éjszakai élet

Jövőre júliusra csúsztatják a Balaton Soundot

2024-ben július 3–6. között rendezik meg a Balaton Soundot Zamárdiban, a jegyértékesítés november elején indul.

„Idén sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel lezajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával” – mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője. 

„A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján azonban a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben már egy héttel később kezdődhet a fesztivál. Emiatt mindenképp még nagyobb érdeklődésre számítunk a hazai- és nemzetközi piacon egyaránt, hisz’ az idei fesztiválra rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, kiemelve az elektronikus zenei műfajok változatosságát, a nagyszínpad látványvilágát, a hangulatos strand szakaszokat, vagy az általános infrastrukturális és kényelmi fejlesztéseket” – tette hozzá a projektvezető.  

Így 2024-ben tehát július 3–6. között rendezik meg a fesztivált. A szervezők sajtóközleményéből az is kiderül, hogy az idei nagy megújulás után jövőre újabb területekenterveznekfejlesztéseket. A közönség visszajelzése alapján például új kemping-szolgáltatásokat is kipróbálnak és csakúgy, mint a Szigeten a mobil WC-k szerepét kizárólag vízöblítéses konténer toalettek veszik majd át.

Az első fellépők bejelentését még idénre várhatjuk, az Early Bird akció november 2-től indul. További infók itt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Mutatjuk a 2024-es Balaton Sound első fellépőit

?>

Bejelentették a 2024-es Balaton Sound első fellépőit.

A Son Mieux és a Morcheeba is fellép a 2024-es Paloznaki Jazzpikniken

?>

Bejelentették a 12. Paloznaki Jazzpiknik első neveit.

Megvannak a 2024-es Művészetek Völgye első fellépői

?>

Kihirdették a jövő évi Művészetek Völgye fesztivál fellépőinek névsorát.

éjszakai élet

Co Lee, Sisi és iamyank is ingyen ad koncertet Veszprémben

?>

Az Expresszó, a TEREM és a Papírkutya színpadaira olyan fellépők érkeznek, mint Sisi, Co Lee, bongor, iamyank, Lenkke, vagy Juhász Zoli.

Neked ajánlott

A