Keresés EN

Aktív

Jég- és hófánkpályával nyílik meg újra a veszprémi Gyárkert

Újranyit a veszprémi Gyárkert Kultúrpark, ezúttal Téli Gyárkert néven várja majd a jégkorcsolyázókat, de lesz a területen hófánkpálya is.

A nyáron koncertektől hangos Gyárkert Kultúrpark december 8-án Téli Gyárkertként fog újranyitni – jelentették be a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program november 15-ei, szerdai sajtótájékoztatóján. 

Egy 30x18 méteres jégkorcsolyapálya és 5 darab 50 méteres hófánkpálya várja majd az érdeklődőket – utóbbi most először nyílik majd a városban. 

A karácsonyi hangolódást zenés és családi programok segítik majd, de újranyitnak a területen korábban elérhető vendéglátóegységek is, kínálatukkal biztosítva a téli hütték hangulatát. 

A Gyárkert területére ingyenesen lehet majd belépni, de a pályák használatát jegyvásárláshoz kötik majd. A Téli Gyárkert január 28-ig lesz nyitva, de tavaszra is terveznek meglepetéseket.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Balatonnál – 15 szuper program decemberre

?>

Nyakunkon a december, közeleg a karácsony, és erre a Balaton körüli vendéglátóhelyek is felkészültek.

10,5 kilométeres szakaszon újult meg a Balatoni Bringakör

?>

Átadták a Balatonudvari és a Vonyarcvashegy közti szakaszt.

20. századi tervek alapján rekonstruálják a Hévízi Tófürdő épületeit

?>

Visszaállítják a hévízi gyógyfürdő épületeinek hagymakupoláit is.

10 kihagyhatatlan karácsonyi vásár a Balatonnál

?>

Veszprémben két vásáron is vadászhatunk egyedi ajándékokra, Balatonfüreden jégvitorlásokban gyönyörködhetünk, Siófokon fényinstallációk is várnak.

Neked ajánlott

A