Keresés EN

Aktív

Jég- és hófánkpályával nyílik meg újra a veszprémi Gyárkert

Újranyit a veszprémi Gyárkert Kultúrpark, ezúttal Téli Gyárkert néven várja majd a jégkorcsolyázókat, de lesz a területen hófánkpálya is.

A nyáron koncertektől hangos Gyárkert Kultúrpark december 8-án Téli Gyárkertként fog újranyitni – jelentették be a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program november 15-ei, szerdai sajtótájékoztatóján. 

Egy 30x18 méteres jégkorcsolyapálya és 5 darab 50 méteres hófánkpálya várja majd az érdeklődőket – utóbbi most először nyílik majd a városban. 

A karácsonyi hangolódást zenés és családi programok segítik majd, de újranyitnak a területen korábban elérhető vendéglátóegységek is, kínálatukkal biztosítva a téli hütték hangulatát. 

A Gyárkert területére ingyenesen lehet majd belépni, de a pályák használatát jegyvásárláshoz kötik majd. A Téli Gyárkert január 28-ig lesz nyitva, de tavaszra is terveznek meglepetéseket.

Cimkék

Hasonló tartalmak

A brunchtól a korcsolyázásig – Ilyen egy tökéletes téli nap a Balatonon

?>

Az ünnepi készülődés közben vagy után jól jön egy olyan nap, amikor a Balaton látványa segít egy kicsit lelassulni és kisimítani az idegeinket.

Ingyenes jégpálya nyílik Keszthelyen

?>

December 15-én Keszthelyen, a Balaton-parton egy kör alakú, 20 méter átmérőjű, ingyenes jégpálya nyílik.

Így hangolódj az ünnepekre a Balatonnál! – Alternatív adventi kalendárium

?>

Az ünnepi rohanásra az egyik legjobb gyógyír a téli Balaton, ahol színes programokkal és elcsendesedésre hívó helyszínekkel hangolódhatunk.

Advent a Balatonnál – 15 szuper program decemberre

?>

Nyakunkon a december, közeleg a karácsony, és erre a Balaton körüli vendéglátóhelyek is felkészültek.

Neked ajánlott

A