Keresés EN

Ez is érdekelheti

Aktív

20 tipp egy szuper balatoni tavaszhoz – Bakancslista

Sorra nyitnak a vendéglátóhelyek, és egy új gasztrokulturális fesztivál csábítja a tóhoz a finom ízek és a rendhagyó programok rajongóit.

Aktív

7 ok, amiért nagyon várjuk a tavaszt a Balatonnál

Mutatunk néhány okot, amiért érdemes időt tölteni a tó környékén, ráadásul három hosszú hétvége is lesz a következő időszakban.

Aktív

Téli varázsbirodalom a Balaton mellett – Képgaléria az átépített Gyárkertről

Koncerthelyszínből lett jég- és hófánkpálya a 2023-ban megnyílt veszprémi Gyárkert Kultúrpark. Fotóinkon mutatjuk be az egyik legszuperebb téli programokat kínáló Balaton környéki helyet.

A Gyárkert Kultúrpark 2023-ban több mint 60 külföldi és magyar előadó koncertjének, zenei programjának adott otthont Veszprémben. Tavaly decemberben Téli Gyárkertként nyitott újra a helyszín, ahol egy  ötpályás hófánkpálya és egy  több mint 500 négyzetméteres jégpálya biztosítja az aktív téli kikapcsolódást. Fotósunk, Kőrösi Tamás képein keresztül mutatjuk most meg az aktuális Gyárkertet.

A Gyárkertben ma is látható Közösségek Kertje nevű Hello Wood kreáció a BIG SEE – ahol az élet a kreativitás. Wooden Design Grand Prix díjat is elnyerte

Ha még szeretnétek kipróbálni a Téli Gyárkertet, érdemes sietni, mert a tervek szerint január végéig lesznek nyitva. A Balaton környékén ezen a télen összesen 8 helyen van lehetőség műjégpályás korcsolyázásra.

Borítókép: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, és szívesen felfedeznének valami újat, és persze azoknak, akik nyeregbe pattannának az enyhe télvégi napokon.

Neked ajánlott

A