Anastacia és Izo FitzRoy is fellép a 2024-es Paloznaki Jazzpikniken.

Augusztus 1-jén, csütörtökön, a Paloznaki Jazzpiknik 0. napján a DJ-páros Andrew J és Dan von Schulz nyitja meg a Nagyszínpadot. Még ezen a napon a brit Izo FitzRoy blues-soul-gospel alapú dallamait is hallhatjuk – derül ki a fesztivál sajtóközleményéből.

Jövőre lesz 25 éve annak, hogy Anastacia szó szerint berobbant a zenei világba I'm Outta Love című slágerével, az idei Jazzpikniken ez a dal is biztosan felcsendül majd, ugyanis a csütörtöki nyitónap Anastacia koncertjével folytatódik. Augusztus 2-án, pénteken a Jazzy Rádió alapító-műsorvezetője, Jazzkovács László nyitja a Piknik Nagyszínpad műsorát, majd fellép a Belau duó (Kedves Péter, Buzás Krisztián), a magyar formációt a funky koronázatlan királya, a The Brand New Heavies, majd Tony Hadley, a Spandau Ballet egykori énekese követi. A napot a Kraak & Smaak koncertje zárja.

Augusztus 3-án, szombaton a holland Son Mieux lép fel, majd a Morcheeba ad holdfényes koncertet a szőlőhegy oldalában. A záróesten az MF Robots koncertjével búcsúzik a fesztivál.

(Borítókép: Mónus Márton – Palozaki Jazzpiknik)

Címkék