Idén is lesz Margófeszt Szentgyörgyváron, ráadásul ebben az évben már kempinggel is készülnek a szervezők. Mutatjuk az eddig kiderült fellépők listáját.

2024. augusztus 15–17. között negyedszer rendezik meg Zala legszínesebb kulturális fesztiválját, a Margófesztet. A helyszín a Balaton keszthelyi partjától negyedórára található, alig 300 fő lakosú Szentgyörgyvár, ahol esténként a nagyszínpados koncertek után csillagot lesnek a fesztiválozók, a templomban éjjel klasszikus zene szól, a kultúrházban mozi, a helyiek konyhájában pedig gasztroworkshopok várják az érdeklődőket – olvasható a fesztivál sajtóközleményében.

A fesztiválon fellép a Péterfy Bori & Love Band, a hiperkarma, a Platon Karataev és az Esti Kornél, de zenés irodalmi esttel készül Beck Zoltán (30Y) és Grecsó Krisztián a beck@grecsó közös produkciójukkal. Ezen a nyáron kizárólag a Margófeszten láthatja a közönség Bödőcs Tibort, de Pető Péter és Szálinger Balázs is ott lesz Szentgyörgyváron.

Újdonság, hogy idén már kempingezésre is lesz lehetőség a Margófeszten: a fesztivál központjától egy üdítő sétára sátrazhattok a fák árnyékában, plusz napijegy vagy bérlet megváltásával.

Jegy- és további infók itt (bérletek elővételben, kedvezményes áron április 14-ig kaphatóak). 2023-ban készült interjúnkat itt olvashatjátok a szervezőkkel, fotós beszámolónkat pedig itt találjátok.

A Margófesztnek a We Love Balaton hivatalos médiapartnere.

(Borítókép: Kőrösi Tamás - We Love Balaton)

Címkék