Májusban már bőven itt az ideje, hogy elkezdjük tervezgetni a nyaralást, de a tavaszi hétvégék is remek apropót szolgáltatnak egy-egy balatoni kiruccanáshoz. Akár egy hosszú hétvégére, akár többhetes nyaraláshoz keresünk olyan szállást, amelyhez nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, ráadásul közvetlenül a Balaton partján találjuk, akkor vegyük az irányt a siófoki Aranypart Camping & Apartments felé. Ha kalandvágyóbbak vagyunk, akkor bérelhetünk sátorhelyet vagy lakókocsi-parcellát, de ha fő szempont a teljes körű kényelem, akkor a megújult teraszos apartmanok és mobil házak várnak ránk.

Az biztos, hogy kempingezni igazi életérzés, azonban a siófoki Aranypart Camping & Apartments ennél jóval többet nyújt: az üdülőfalut közvetlenül a Balaton partján, egy szabadstrand előtt találjuk, így ki sem kell mozdulnunk ahhoz a szállásunkról, hogy csobbanjunk egyet a tóban. A különböző, egyaránt barátságos és otthonos szállástípusok között pedig mindenki megtalálja a neki valót, ráadásul megannyi élmény vár ránk a kemping területén, de érdemes Siófokot és környékét is felfedezni, amihez akár kerékpárt is bérelhetünk.

Komfortos szállások, megújult apartmanok

A kempingben többféle család- és állatbarát szállás közül választhatunk. Természetesen érkezhetünk sátorral, Siófok egyik legszebb partszakasza, az Aranypart ideális helyszín egy önfeledt sátras nyaraláshoz, hiszen a kemping maga egy árnyas fákkal tarkított, egybefüggő füves területen helyezkedik el. Lehetőségünk van lakókocsival is begurulni az üdülőfaluba, hat különböző méretű parcella közül tudunk választani, de legyen szó bármelyikről, az biztos, hogy a grillfelszereléstől kezdve a színes napernyőkön át a nyugágyakig minden kényelmesen el fog férni.

Ha pedig a legnagyobb kényelemben szeretnénk tölteni a nyaralást, akkor válasszunk a megújult apartmanok és mobil házak közül! A 6 fős Carmen plus apartmanok az idei szezonban új ülőgarnitúrákat kaptak, a kényelmes, berendezett és felszerelt, 42 négyzetméteres nyaralókban két hálófülke, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és különálló WC kapott helyet. A házakhoz félig fedett terasz tartozik kerti bútorokkal, ráadásul légkondizásra és fűtésre is lehetőség van az apartmanban.

Ezenkívül választhatunk a szintén jól felszerelt, földszintes, teraszos Carmen apartman házai közül. De ha nagyobb társasággal érkezünk, akkor a 8 fős, kétszintes, 70 négyzetméteres Rosa apartmanba érdemes foglalnunk.

A kemping területén kétféle típusú – egy kisebb és egy nagyobb alapterületű – mobil ház is helyet kapott, ahol akár 6 fővel is nyaralhatunk, ráadásul teljesen felszereltek, minden megtalálható bennük, ami a nyaraláshoz szükséges, a nagy méretű terasz pedig kiválóan alkalmas kellemes családi és baráti beszélgetésekhez. Hűvösebb időben fűthetőek, nyáron pedig a légkondi teszi kellemesebbé a nyaralást.

Érdemes résen lenni, mert a júniusig tartó előszezonban kedvező árak várnak ránk, ráadásul ilyenkor még nem annyira zsúfolt a Balaton-part, de az idő már egyre kellemesebb.

Családi és baráti találkozók, rendezvények és osztálykirándulások

Ha nem egyénileg érkeznénk, hanem nagyobb csoportnak, céges vagy családi rendezvénynek, netán osztálykirándulásnak keresünk helyszínt, az Aranypart Camping & Apartments akkor is ideális választás, hiszen többet nyújt, mint egy hagyományos szálloda: itt együtt lehetünk a szabadban, közösen főzhetünk és sütögethetünk, sőt a számos sportolási és szórakozási lehetőség is ideális terepet kínál a közös kikapcsolódáshoz.

Élmények minden mennyiségben

Érdemes azt is szemügyre venni, milyen szórakozási lehetőségek várnak ránk a kemping területén. A szabadstrand mellett a vízi sportok szerelmeseit a Bamboo Sziget várja vízisí- és wakeboardpályával, profi oktatókkal, napernyőkkel és napágyakkal. Ha előszezonban érkezünk, vagy a Balaton éppen túl hideg lenne, akkor a fűtött élménymedencében kapcsolódhatunk ki, de számos sportpálya, csocsó, óriássakk, pingpongasztal és minigolf is található a kemping területén.

Sőt, bérelhetünk kerékpárakat és vízi eszközöket, hogy felfedezzük a környéket vízen és szárazföldön egyaránt. A kisebb gyerekek sem fognak unatkozni, ha éppen nem a Balatonban pancsolnak, akkor a játszótéren tudnak mókázni, nyáron pedig animátorok foglalkoznak a lurkókkal.

Ha megéheznénk, akkor sem kell elhagynunk az üdülőfalut, több étterem, büfé, sőt egy ABC is vár ránk, de természetesen a tűzrakó helyeken is csaphatunk egy bogrács- vagy grillpartit.

Ha pedig elhagynánk a kemping területét, Siófok és környéke rengeteg élményt tartogat. A kemping kiváló elhelyezkedésének köszönhetően amellett, hogy a Balaton egyik legszebb részén, nyugodt környezetben pihenhetünk, az üdülőfalu kisebb-nagyobb siófoki felfedezőutakhoz is nagyszerű kiindulópont. Siófokon múzeumokállatpark, rózsakert, romantikus villák, csodás kikötő a hajókirándulásokhoz és sok más érdekesség vár ránk.

Az Aranypart Camping & Apartmentsről itt találtok további infókat, és szállást foglalni is itt tudtok.

Címkék