Hamarosan berobban a fesztiválszezon a Balatonnál, július 3-án kezdődik a környék egyik legnépszerűbb fesztiválja, a Heineken Balaton Sound, ahol olyan fellépőkre bulizhatunk négy napon át, mint például a Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, Borgore, John Newman, Lost Frequencies, Marshmello, Timmy Trumpet vagy a Nervo. A magyar fellépők táborát többek között Edo Denova, Andrea Lane, a Be Massive-bulikról is jól ismert Metha és Dublic & B'Andre párosa is erősíti. Ha pedig fesztiválozni indulunk, a programok mellett mindig kardinális kérdés, hol tudunk jókat enni jó áron – most mutatjuk, hogy lehet pénztárcakímélően BBQ-zni a Balaton Soundon!

Ha ránk törne az éhség július 3. és július 6. között a Balaton Soundon, mindenképp keressük fel az ALDI Grill Zónát, ahol verhetetlenül jó áron ehetünk tápláló finomságokat.

Fesztiválozás pénztárcakímélően

A húsos BBQ-fogások, a marinádozott húsok, a saslikok, a grillkolbászok, a grillezett sajtok és a vegán menü szuper lehetőséget kínál arra, hogy friss, meleg ételeket együnk mindennap. A Grill Zóna 12 óra és hajnali 3 óra között tart nyitva, így a koncertek előtt vagy után is beugorhatunk enni. A legjobb pedig az, hogy ezek a fogások valóban frissen, előttünk készülnek.

Újdonságok és izgalmas programok

A fesztiválon az ALDI Grill Zóna már régi motoros, de idén több újdonság is vár majd ránk, új helyre kerül a főbejárat, és változik a nagyszínpad helyszíne. Itt majd hajnalba nyúlóan szórakoztatják a közönséget, az utolsó napon pedig egy hatalmas end show-val zárnak az elektronikus tánczene keményebb stílusaiban kiemelkedő, visszatérő holland szervezőcsapat, a Q-dance prezentálásában.

Továbbra is a fesztivál része marad az 1 kilométer hosszú partszakasz, amely vízparti helyszínekkel, beach partykkal, valamint kényelmes lazulással, vízi játékokkal várja a látogatókat a fesztivál ideje alatt éjjel-nappal. A zenei felhozatal mellett számos izgalmas programon vehetünk részt, például technójógán, hajós bulikon vagy akár divatbemutatón is.

Címkék