A Balaton csaknem egy kilométer hosszú szakaszán a nagyszínpadon és a B my Lake B Stage-en vannak a legnagyobb koncertek, de minden nap már kora délután több helyszínen is kezdődnek bulik, és a partyhajó is elindul.

A Heineken Balaton Sound nagyszínpadot idén nem az északi parttal szemben, hanem merőleges irányban építették meg, a díszletét pedig egy 400 négyzetméteres ledfal adja, amit többszáz mozgófejes lámpa világít meg, a mellette lévő VIP terület pedig a dzsungelt és a városi miliőt idézi – derül ki az MTI közleményéből.

A zenei felhozatal mellett több terület is kiemelt figyelmet kap idén, például a divat is. A Fashion Hubnál napi divatbemutatókon keresztül ismerhettek meg márkákat közelebbről. A safety first programhoz kapcsolódóan citromságra, jól megismerhető ruhában járják a önkéntesek a fesztivál területét, több safety first pont is elérhető, és a Balaton Sound applikációban egy pánikgombot is megnyomhattok, ha segítségre szorultok. A fesztiválszervezők szem előtt tartják azt is, hogy kedvezőbb árfekvésű ételekből is választhasson a szórakozó közönség.

Július 3-án, szerdán a Purple Disco Machine fellépése indította el az idei négynapos bulit, ma a Vintage Culture és Paul Kalkrenner érkezik a nagyszínpadra, de Nico Moreno, Stephan Bodzin, Amelie Lens, Marshmello, Timmy Trumpet ütemeire is bulizhattok a következő napokban.

(Borítókép: Vasvári Tamás - MTI)

Címkék