Keresés EN

A Horn Tamara és Pacsai Martin által megálmodott, tavasztól december közepéig nyitva tartó 5 Ház Borbirtok összesen hét apartmannak ad otthont, ezenkívül egy közösségi helyiség, egy borterasz és egy különálló wellnessrészleg is tartozik a szálláshelyhez. Összesen húsz vendégnek van itt hely és további négy vendéget tudnak pótágyon elhelyezni. Emellett két apartman kutyabarát is, szóval a négylábú vendégeknek itt még fekhely is jár. Földszinti klíma csak az egyik házikóban van, ugyanis kiterjedt pincehálózat köti össze a présházakat, ami nyáron is hűvösen tartja őket.

A wellnessrészleg különálló épületben található és kétórás idősávokra bérelhetik a vendégek. Emellett a pincerendszer része a várhegybe süllyesztett, fűthető „kupolaterem” még, amit 120 fős befogadóképessége miatt főleg esküvőkre és konferenciákhoz bérelnek.

Tipp: A helyi alapanyagokból készült, fix menüs vacsora egyelőre csak a szállóvendégek számára áll rendelkezésre!

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A