Keresés EN

A Balatonalmádi központjában található Amaretto Fagyizót nemcsak a környékbelieknek, hanem az átutazóknak is érdemes útba ejteni. 1996-ban, egy 7 tégelyes fagylaltpulttal nyitottak, azóta napi kínálatukban már 32-36 féle fagylalt szerepel. A Varga Tamás által vezette üzletben a hagyományos csoki, vanília, eper mellett olyan különleges ízeket is találunk, mint a dió fügével, málnás cékla, meggyes krémes vagy pisztáciás csokibomba. 2023-ban ők nyerték a Balaton Fagyija versenyt Balatoni tövises mangó sorbet kreációjukkal. A pultban mindig többféle mentes variáció közül is választhatunk.

Tipp: Az Amaretto közelében találjuk az Amaretto DUE üzletét is, ahol fagyikelyhek közül is válogathatunk. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

új hely Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

új hely Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

új hely Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A