Keresés EN

Gasztró

Bakos Attila Családi Vendéglője

Nem csak étterem, hanem egyben mini múzeum is Bakos Attila Családi Vendéglője Szigligeten. A huszonkét éve működő étterem olyan törzsvendégekkel büszkélkedhet, mint a Magyar Tudományos Akadémia egyik elnöke vagy egy volt köztársasági elnök, de megfordult már nála a Gasztroangyal és a Balatoni nyár is.

Bakos Attila pedig két évtized távlatából is állandóan éttermében van és maga kínál hellyel minden betérő vendéget. Egész évben nyitva, az étlap évente kétszer változik, az évszakhoz illeszkedő szezonális ajánlat pedig hetente. Az ételkínálatban alapvetően a magyaros húsételek dominálnak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

új hely Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

új hely Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

új hely Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A