Keresés EN

strand & sport

Balatonmáriafürdő-alsó Hullám utcai szabadstrand

A balatonmáriafürdői Hullám utcai szabadstrand az Őz utcai és Balatonfenyves-alsói szabadstrandok között helyezkedik el a két település határán. Nem kifejezetten nagy, egyetlen betonút által két sávra osztott, vizesblokk–játszótér–büfé-hármas által uralt strandként elsősorban a nyugalomra vágyó családok számára lehet ideális opció. Ráadásul a déli parton megszokottnál is kevésbé mélyül, így az egyetlen strandbejárótól sokat fogunk derékig érő vízben gyalogolni.

Tipp: A Balatonmáriafürdőt sújtó eliszaposodás következtében a strand elvesztette korábbi báját, így a bizonytalan idő múlva esedékes mederkotrásig érdemes más fürdőhely után nézni, de ha szeretnél körülnézni a strandon, kattints ide!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A